Bureau Voorkant

Wij ontwikkelden in de afgelopen tien jaar onze eigen, unieke werkwijze op basis van onze kennis en ervaring.

We hebben ons met name laten inspireren door human centered design. Met andere woorden: we ontwerpen met de mens als uitgangspunt.

In vier stappen zijn we thuis. We verkennen, analyseren, doen een voorstel en ontwerpen. Dit doen we niet alleen, maar samen met jullie.

1. Verkennen
We brengen jullie behoeften in kaart.
2. Analyseren
We ontdekken wat jullie bedrijf uniek maakt.
3. Vertellen
We brengen strategie en creativiteit samen en presenteren dit aan jullie.
4. Ontwerpen
We maken een strategisch, creatief concept en bijbehorende middelen.

1. Samen verkennen

Waar ligt jullie behoefte? Welk probleem moet er worden opgelost, welke knelpunten zijn er, wat kan er beter? Maar ook: wat gaat er al heel goed?

We verkennen, verdiepen en maken nader kennis. Want dat is volgens ons altijd dé goede start van een succesvolle samenwerking.

Verkennen

2. Analyseren

In deze fase gaat het wat ons betreft om het stellen van de goede vragen. Wij willen alles weten en zijn vooral benieuwd naar waarom jullie doen wat jullie doen. En met name die laatste vraag staat centraal in deze analysefase. Want: hoe beter wij jullie begrijpen, hoe mooier het resultaat.

Analyseren

3. Vertellen

Wij maken ons verhaal over jullie organisatie met een samenvatting van onze verkenningen en analyse. Dit presenteren we in heldere speerpunten tijdens een presentatie. We stellen onze oplossing voor en jullie maken kennis met het door ons ontwikkelde strategisch concept.

Vertellen

4. Ontwerpen

We gaan maken. Wat we onderzochten, ontdekten, concludeerden en voorstelden, gebruiken we voor een grondige brainstorm met concreet resultaat. We werken het concept uit, kiezen de middelen en maken deze. Jullie verhaal wordt nu tastbaar.

Ontwerpen

Wat onze klant zegt

“Ik heb de samenwerking met Bureau Voorkant als zeer prettig ervaren. In zeer korte tijd hebben ze een heel mooie animatie gemaakt over 365Werk. Ze kwamen snel tot de kern, stelden aan het begin van dit proces goede vragen en kwamen snel met een goede 1e versie. Vervolgens zaten we snel op 1 lijn wat betreft de kleine aanpassingen / verbeteringen die nog gedaan moesten worden. Al met al hadden we binnen 6 werkdagen een mooie animatie live staan.”

Wies van ’t Slot, Directeur 365Werk

Projecten waar we met trots aan hebben gewerkt.

Explanimations en uitleg video’s Explanimations en uitleg video’s Diverse klanten
Noordhoff Uitgevers Concept & illustraties Noordhoff Uitgevers Truman Scout Uitlegvideo, game en banner illustratie Truman Scout

Onze deur
staat altijd open

maar bellen kan natuurlijk ook. Of stuur ons een bericht.
050 21 15 141