Bureau Voorkant

Voor online uitzendbureau 365Werk ontwierp Bureau Voorkant de website. De voornaamste uitdaging was het vertalen van het eigentijdse en innovatieve karakter van 365Werk.

365Werk website op desktop

365Werk is een online uitzendbureau uit Groningen, en ze groeien snel. Zo snel dat ze in de top 10 zitten van snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland! Met hun innovatieve aanpak spreken ze steeds meer werkgevers en werkzoekenden aan. Ze automatiseren waar mogelijk en zorgen waar nodig voor écht persoonlijk contact.

Icoon en illustratie stijl

We zochten een illustratiestijl die een weerspiegeling was van de bedrijfscultuur bij 365Werk. Vriendelijk, toegankelijk, open, grappig, eigenzinnig en herkenbaar. De uitstraling van de website is minimalistisch, fris en modern.

Proces

365Werk website op mobiel

Het interaction design is tot stand gekomen in samenwerking met Beeproger, die ook verantwoordelijk is geweest voor de techniek. Bureau Voorkant heeft vervolgens het design voor zowel mobiel als desktop gemaakt.

Animatie stijl

Om processen van 365Werk uit te leggen en de efficiëntie en unieke kenmerken te benadrukken, ontwikkelden wij in samenwerking met Big Pixel en Rutmer Zijlstra een vlotte uitlegvideo. In een minuut laten we daarin zien hoe 365Werkt.

Wat onze klant zegt

“Ik heb de samenwerking met Bureau Voorkant als zeer prettig ervaren. In zeer korte tijd hebben ze een heel mooie animatie gemaakt over 365Werk. Ze kwamen snel tot de kern, stelden aan het begin van dit proces goede vragen en kwamen snel met een goede 1e versie. Vervolgens zaten we snel op 1 lijn wat betreft de kleine aanpassingen / verbeteringen die nog gedaan moesten worden. Al met al hadden we binnen 6 werkdagen een mooie animatie live staan.”

Wies van ’t Slot, Directeur 365Werk

Wij werkten hier aan mee

Avatar Anthonie Smith Avatar Berthjan Achterop Avatar Big Pixel

Andere projecten waar we met trots aan hebben gewerkt.

Explanimations en uitleg video’s Explanimations en uitleg video’s Diverse klanten
Noordhoff Uitgevers Concept & illustraties Noordhoff Uitgevers

Onze deur
staat altijd open

maar bellen kan natuurlijk ook. Of stuur ons een bericht.
050 21 15 141