Bureau Voorkant

Een uitlegvideo is bedoeld om mensen te helpen een proces, visie, product of service beter te begrijpen. Als organisatie weten jullie alles van het product of dienst, wij weten alles van uitlegvideo’s. Samen komen we tot een helder script en een passend storyboard. Altijd volledig in de gewenste (huis)stijl.

Wat is Truman Scout REX?

In opdracht van Truman Scout ontwikkelden wij een uitlegvideo waarin vereenvoudigd wordt uitgelegd wat de diensten zijn die Truman Scout uniek maakt. De uitlegvideo wordt gebruikt op hun website, bij lezingen, presentaties en beurzen.

Hoe vul je succesvol vacatures?

Voor IGB maakten we een uitleganimatie wat hun dienst precies inhoudt en hoe zij zorgen voor tijdswinst voor hun klanten. En dat in 40 seconden!

Hoe werkt een online uitzendbureau?

Om de processen van 365Werk uit te leggen en de efficiëntie en unieke kenmerken te benadrukken, ontwikkelden wij deze explanimation. In ongeveer een minuut laten we daarin zien hoe 365Werkt.

Wat doet een ontwikkelaar van zorgsoftware?

Voor Gino Software speelt hun mascotte de hoofdrol in deze animatie waarin wordt uitgelegd waar Gino zich in specialiseert door middel van geanimeerde iconen. Deze iconen en het speelse gebruik van lijnen komt ook overal terug op hun website.

Wat onze klant zegt

“Ik heb de samenwerking met Bureau Voorkant als zeer prettig ervaren. In zeer korte tijd hebben ze een heel mooie animatie gemaakt over 365Werk. Ze kwamen snel tot de kern, stelden aan het begin van dit proces goede vragen en kwamen snel met een goede 1e versie. Vervolgens zaten we snel op 1 lijn wat betreft de kleine aanpassingen / verbeteringen die nog gedaan moesten worden. Al met al hadden we binnen 6 werkdagen een mooie animatie live staan.”

Wies van ’t Slot, Directeur 365Werk

Wij werkten hier aan mee

Avatar Anthonie Smith Avatar Berthjan Achterop Avatar Big Pixel Avatar Hoog Contrast

Andere projecten waar we met trots aan hebben gewerkt.

365Werk Webdesign, illustratie- en animatiestijl 365Werk
Noordhoff Uitgevers Concept & illustraties Noordhoff Uitgevers

Onze deur
staat altijd open

maar bellen kan natuurlijk ook. Of stuur ons een bericht.
050 21 15 141