Bureau Voorkant

Voorkant vertaalde de kernwaarden van InGoedeBanen naar één nieuwe identiteit. Een huisstijlgids vormt de basis voor de online en offline communicatie.

InGoedeBanen verspreidt vacatures op Jobboards

InGoedeBanen.nl (IGB) is al een decennium een van de meest gebruikte recruitment tools in Nederland en België, ze bedienen bijna 70% van de top 100 vacatureplaatsers in Nederland.

Mac met Site

De corporate website van IGB combineert een zakelijke uitstraling met speelse illustraties die in lijn zijn met de dynamische huisstijl. De verbindende lijnen en punten komen terug in alle uitingen van InGoedeBanen en worden doorgevoerd in het gebruik van iconen, illustraties & infographics.

Visitekaartje
Onderscheidend vermogen is steeds belangrijker geworden voor IGB, de voornaamste reden voor IGB om voor een passende visuele identiteit te kiezen. Bureau Voorkant ontwikkelde hun gehele illustratie- en iconenstijl.
Avatars
Huisstijlgids

Animatie

Hoe zorg je voor een pakkende pitch die binnen een minuut helder uitlegt waar je kracht ligt? Voor IGB hebben wij dit tot uiting laten komen in een animatie. Wij ontwikkelden het storyboard en het grafisch ontwerp, Big Pixel verzorgde de animatie en audio. Zie hieronder het resultaat.

Wat onze klant zegt

“De samenwerking met Bureau Voorkant is van begin af aan erg prettig verlopen. Er werd altijd goed geluisterd naar onze wensen en de communicatie verliep vlot. Bureau Voorkant is altijd een hele fijne sparringpartner en denkt vaak nét even dat stapje verder, waardoor we tot oplossingen komen waar we zelf niet altijd aan denken.”

Maaike Bolhuis, Marketing Coördinator IGB

Wij werkten hier aan mee

Avatar Anthonie Smith Avatar Berthjan Achterop Avatar Big Pixel

Andere projecten waar we met trots aan hebben gewerkt.

365Werk Webdesign, illustratie- en animatiestijl 365Werk
Truman Scout Uitlegvideo, game en banner illustratie Truman Scout

Onze deur
staat altijd open

maar bellen kan natuurlijk ook. Of stuur ons een bericht.
050 21 15 141