Bureau Voorkant

Truman Scout biedt uitgebreide oplossingen om de volledige controle over de effectiviteit van retail-marketing campagnes voor grote A-merken. Dat doen ze door middel van onder andere: best-in-class benchmarking, data-verzameling en buitendienst planning. Voor Truman Scout ontwikkelden we verschillende oplossingen.

Resultaat

Storyboard

Om het complexe proces van Truman Scout Rex te simplificeren ontwikkelden wij, in samenwerking met Theo Aartsema en studio Big Pixel, een uitlegvideo waarin op heldere wijze wordt uitgelegd hoe de diensten die Truman Scout uniek maakt precies werken. De uitlegvideo wordt gebruikt op hun website, bij lezingen, presentaties en beurzen.

Truman Scout Illustratie
Truman Scout Illustratie
Truman Scout Illustratie
Truman Scout Illustratie
Truman Scout Illustratie

Illustratie

Tevens ontwikkelden we een creatieve “drieluik illustratie”. Levensgroot te gebruiken op de muur, als desktop achtergrond, muismat of verdere promotionele uitingen.

Game

Monitor Microsoft Game

Voor één van Truman Scout’s klanten hebben wij een mini-game gemaakt die op speelse wijze kennis meetbaar maakt. In de game wordt de relevante kennis van medewerkers van Media Markt getest. Medewerkers kunnen onderling scores vergelijken, wat zorgt voor een competitief element.

Wij werkten hier aan mee

Avatar Anthonie Smith Avatar Big Pixel

Andere projecten waar we met trots aan hebben gewerkt.

Explanimations en uitleg video’s Explanimations en uitleg video’s Diverse klanten
Noordhoff Uitgevers Concept & illustraties Noordhoff Uitgevers

Onze deur
staat altijd open

maar bellen kan natuurlijk ook. Of stuur ons een bericht.
050 21 15 141